BiB-P Workshops

‘Horses never Lie’.
(Mark Rashid).
Paardenkenner en -liefhebber pur sang.

Paarden spiegelen. Ze liegen niet. Zij laten zien wat er is.
Daarom zijn de workshops met de paarden zo krachtig. Maar alleen als jij er werkelijk voor open staat en bereid bent om naar jezelf te kijken.

Een workshop bij of tussen de paarden is een bijzondere ervaring. Koffie- en thee drinken, het nuttigen van de lunch in de aanwezigheid van de paarden is erg leuk.

BiB-workshops
Bijna alle workshops van Beleving in Beeld (BiB) die in de praktijk gegeven worden, kunnen ook tussen de paarden gehouden worden. Op die manier sluiten de paarden aan wanneer zij dat willen. Er wordt bij deze workshops niet met de paarden gewerkt. Dat betekent dat er een afscheiding is tussen de workshop plek en de paarden.

BiB-P workshops
De Beleving in Beeld-Paarden (BiB-P) workshops richten zich specifiek op het werken mét de paarden. De theoretische achtergrond wordt bij de paarden aangeboden. Of wel in de paddock (paardenveld) ofwel onder de overkapping. Mocht het weer te slecht zijn, dan wordt er in de praktijkruimte naast de paarden gewerkt.
Tijdens de workshops wordt je uitgenodigd om te gaan ervaren wat er in ‘het veld’, de kudde, gebeurt. Wat dit betekent voor jou en wat je er mee kunt doen.
De workshops zijn erg leuk om te doen en worden op allerlei manieren ingericht.
Wanneer je wensen hebt, vragen hebt of wilt weten of een bepaald onderwerp geschikt is voor een BiB-P workshop, neem dan contact met me op!

Kijk voor een indruk van eerdere workshops op de terugblik pagina

Agenda Workshops volgt.

 

%d bloggers liken dit: