Verlies in de Innerlijke kudde

Rouw te paard

Verlies in onze Innerlijke Kudde

Een 3-daagse training over de impact van verlies in onze Innerlijke Kudde. Wat betekent verlies voor onze kudde van binnen en wat heeft de kudde nodig? Een training voor therapeuten, psychologen, jeugdwerkers, onderwijsmensen en andere professionals die meer wil weten over omgaan met de impact van verlies.
Je hoeft niet met paarden te werken om de training te volgen. Voor paarden coaches biedt de training verdieping over omgaan met verlies.
De training  heeft inmiddels een vaste plek gekregen in het mooie België en start volgend jaar mei in Engeland.
Dat neemt natuurlijk niet weg dat hij ook in ‘ons Balgoij’ gevolgd kan worden! Mijn thuis. En mocht de wens bestaan om hem op een eigen plek te faciliteren, dan kan dat.
Rouw te Paard bevat drie modules. Per module wordt gewerkt met een model. De modellen bieden heldere inzichten over wat verlies kan betekenen in een leven. Waarom en hoe we zo verschillend met verlies omgaan. Iedereen rouwt op een unieke manier. Dat past niet in een model. Maar modellen kunnen wel inzicht bieden in bewegingen van gezonde rouw en stagnatie in rouwprocessen.
Naast de theoretische onderbouwing wordt er natuurlijk ook praktisch geoefend. Dat betekent dat van deelnemers wordt gevraagd om een open houding te hebben. Het inbrengen van eigen ervaringen draagt bij aan het leren.

De paarden spelen bij deze training een waardevolle rol. Zij kunnen ons als geen ander laten zien en ervaren wat de kracht is van aanwezig zijn. Temeer als het gaat om de impact van verlies. Wellicht ten overvloede, de training richt zich op verlies in de breedste zin van het woord. Volg voor data ook onze facebookpagina: beleving in beeld.

Investering: €695,00 excl btw
Drie Lesdagen: 10:00-17:00
Minimaal aantal deelnemers: 2 personen, Maximaal aantal personen 4 (in verband met Corona)

De data voor trainingen in Deinze zijn te vinden op www.iforhorse.be
Verzorgde (vegetarische) lunch: 13:00-14:00

 

Rouw te Paard II

Rituelen en Symbolen

Rouw te Paard II is de vervolgtraining van Rouw te Paard I. Tijdens deze vervolgtraining wordt gewerkt met rituelen en andere symbolische werkvormen. Praktische handvatten voor paardencoaches en begeleiders die Rouw te Paard nog beter in praktijk willen brengen. Twee dagen vol symboliek en rituelen. Twee creatieve dagen bij, tussen en met de paarden. Voor materialen wordt gezorgd. De training is vrij toegankelijk. Ook zonder Rouw te Paard I.

Investering: €475,00 p/p excl btw
Twee lesdagen: 10:00-17:00
Data: 29 & 30 april 2021
7 & 8 mei 2021
Verzorgde vegetarische lunch: 13:00-14:00
Maximaal Aantal Deelnemers: 2-4 (er wordt in de buitenlucht gewerkt)  

Steunbron

De Boom vertelt. Het verhaal in jou.

Een workshop-reeks voor liefhebbers van de natuur. De natuur als bron voor het verhaal in jou. Net als de mens beschikken bomen over een groot aanpassingsvermogen.
Hierdoor zijn bomen al miljoenen jaren in staat om te overleven. Zij doen dit al langer dan mensen. Wat kunnen bomen ons vertellen over hun zelf genezend vermogen en hoe is dit dienend voor de verhalen in onszelf? Een vriendelijke workshop, toegankelijk voor iedereen die zich aangesproken voelt. de workshop reeks bestaat uit een 5 tal workshops. Neem voor informatie contact met me op! martine@streephelpt.nl

Eens ontstond in de diepste verwonding van mijn ziel

Investering:
Losse workshop-dag: 10:00-17:00
Verzorgde vegetarische lunch: 13:00-14:00
Maximaal aantal deelnemers (ivm RIVM Maatregelen): 4
Losse workshop dag: €150,00 excl btw
Complete workshop reeks à 5 dagen: €600,00 excl btw
Data op aanvraag.

Terug in Gesprek

Training voor mensen aan tafels

terug in gesprek

De training ‘Terug in Gesprek’ gaat over hoe je in verbinding blijft. De aanleiding en hulpvraag voor deze training op maat was ‘het voeren van lastige gesprekken’.
Wat maakt een gesprek lastig? Wat gebeurt er in de resonantie? Hoe blijf je (zelf) in regie?Gijs en ik hebben een training ontwikkeld waarbij de deelnemers worden uitgenodigd om niet alleen met het hoofd, maar ook met het lijf te participeren.

De training werkt vanuit het individuele naar het gemeenschappelijke.
Wanneer je niet in regie bent over jezelf, kun je ook de regie in een gesprek niet behouden.
Dat maakt deze training eigen. Werken met de deelnemers, betekent werken met openheid, geslotenheid, tegengas, weerstand, inzichten, verbazing, vragen, antwoorden, irritatie, mogelijkheden en al die andere dingen die we ook in gesprekken tegen komen.

Een training die van deelnemers vraagt om zichzelf mee te nemen in gesprekken aan tafel.
Samen met Gijs deze training te ontwikkelen geven betekent dat de deelnemers betrokken en enthousiaste trainers voor zich hebben. Gijs en ik werken vanuit onze eigen dynamiek en die zorgt voor een lach, soms een traan en vooral met dat wat er is.

We zijn keer op keer geraakt als mensen werkelijk mee doen. Wetende wat het van hen vraagt om zich open te stellen.

%d bloggers liken dit: