Data Rouw te Paard

Rouw te paard I

Verlies in onze Innerlijke Kudde

Een training over omgaan met verlies in onze Innerlijke Kudde. Wat betekent verlies voor onze kudde van binnen en wat heeft verlies nodig? Een training voor professionals en iedereen die meer wil weten over verlies.
De training  heeft inmiddels een vaste plek gekregen in het mooie België en start volgend jaar mei in Engeland.
Dat neemt natuurlijk niet weg dat hij ook in ‘ons Balgoij’ gevolgd kan worden! Mijn thuis. En mocht de wens bestaan om hem op een eigen plek te houden, dan kan dat.
Rouw te Paard bevat drie modules. Per module wordt gewerkt met een model. De modellen bieden heldere inzichten over wat verlies kan betekenen in een leven. Waarom en hoe we zo verschillend met verlies omgaan. Naast de theoretische onderbouwing wordt er natuurlijk ook praktisch geoefend. Dat betekent dat van deelnemers wordt gevraagd om een open houding te hebben. Het inbrengen van eigen ervaringen draagt bij aan het leren.

De paarden spelen bij deze training een waardevolle rol. Zij kunnen ons als geen ander laten zien en ervaren wat de kracht is van aanwezig zijn. Temeer als het gaat om rouwen. Wellicht ten overvloede, de training richt zich op verlies in de breedste zin van het woord. Volg voor data ook onze facebookpagina: beleving in beeld.

Investering: €695,00 excl btw (Onderwijs CRKBO: BTW-vrij)
Drie Lesdagen: 10:00-17:00
Minimaal aantal deelnemers: 2 personen, Maximaal aantal personen 4 (in verband met Corona)
Data voorjaar Rouw te Paard
7 & 8 maart 2022
28 maart 2022

Data najaar Rouw te Paard
8 & 9 september 2022
7 oktober 2022De data voor trainingen in Deinze zijn te vinden op www.iforhorse.be

%d bloggers liken dit: