Intro dag 20 februari 2021

Zolang we te maken hebben met gesloten mogelijkheden, open ik de deur op een andere manier. Zo kunnen we op onze eigen wijze meebewegen op de golven. Dat betekent dat deze dag per Zoom plaatsvindt.
(En maak je niet ongerust. De dag kent beweging en is géén presentatie. Er is voldoende ruimte om het scherm tussendoor te verlaten).

Hand-elen wanneer je niets kunt doen biedt houvast.


Flexibel zijn. Niet meer bij het bekende en vertrouwde kunnen.
Ook daar gaat het over wanneer we om moeten gaan met verlies.
Veranderingen, ingrijpende gebeurtenissen, verlies door dood of andere vormen vragen soms het uiterste van ons. Het doet een beroep op ons aanpassingsvermogen.

Hoe en op welke manier we hiertoe in staat zijn hangt af van vele factoren.

Werken met verlies- en rouwprocessen raakt jou als begeleider.
Stil staan bij deze geraaktheid in jou, vergroot het werken in veiligheid en afstemming. Een must wanneer je werkt met een gesloten of beschadigd hart.
Bekend raken met Innerlijke Bewegingen bieden ruimte.
Paarden doen dit van nature. De puurheid van hun resonantie is ten alle tijde gericht op het terug laten keren van rust. Innerlijke rust. Balans. Herstel.

In de kudde is ruimte voor verdriet

Rouw te Paard, Verlies in Innerlijke Kuddes, richt zich op beweging én stagnatie. Deze herkennen. Bij jou en bij de mensen die ruimte nodig hebben voor hun proces. Voor zowel volwassenen als kinderen.

Tijdens de Intro Dag Rouw te Paard krijg je de mogelijkheid om een hele dag lang, te ervaren hoe de trainingen van Rouw te Paard gaan. En je maakt kennis met mij, Martine.
De dag is open voor mensen die mét paarden werken (of ezels 😉 maar ook voor mensen die vanuit eigen beweging nieuwsgierig zijn naar het begeleiden van verlies- en rouwprocessen. Ook wanneer je niet met paarden werkt.

In verband met de hectische ontwikkelingen om ons heen, heb ik besloten om deze dag een tijdje kosteloos aan te bieden. Als tegengeluid.

Je bent van harte welkom om je aan te sluiten. Daarvoor kun je je aanmelden via het contact formulier.

%d bloggers liken dit: