Begeleiding

 

Het leven wil geleefd te worden. Wij zijn daartoe uitgerust. Maar soms loopt het anders. Gebeurtenissen of andere factoren bepalen de koers van je leven. Je raakt de regie over je eigen leven kwijt. Je verliest het contact met jezelf. Staande blijven, in plaats van vrij bewegen. De roep dit anders te willen wordt groter.

‘Anders vraagt om begrijpen’. Om vragen die leiden tot andere vragen. Ontdekken hoe de weg naar jezelf eruit kan zien en wat er voor nodig is om deze te volgen.
Het belangrijkste wat je tijdens deze tocht nodig hebt is je eigen nieuwsgierigheid en goede begeleiding. Zonder oordeel, met alle ruimte voor jouw behoeften.
Daarvoor kun je bij ons terecht. Met ons bedoel ik de Kudde Paarden, Dice de Hond, onze mooie plek en alle andere rondscharrelende dieren. Een plek waar behoeften zichtbaar worden. Vanuit jouw eigen verantwoordelijkheid. 

BiB-Balgoij kent een eigen werkwijze. Dat betekent dat het verloop en het aantal sessies in afstemming wordt gepland.  Tussen sessies is tijd een belangrijke factor. Innerlijke veranderingen kennen geen haast of moeten. 

Kinderen zijn welkom met hun vragen, echter in beperkte mate. Wanneer kinderen vastlopen, richt de begeleiding zich vooral op de context van het kind. Denk hierbij aan ouders, school en andere steunbronnen

Er wordt gewerkt vanuit het gedachtegoed van o.a. Franz Ruppert (IopT), Peter Levine, Gwen Timmer (In wezen ben je Heel gebleven), Pat Ogden (venster van Stress Tolerantie), Stephen Porges, Ross Greene, Daniel Siegel, Paul MacLean (drie breinen model), Riet Fiddelaers-Jaspers, Sabine Noten (Herbergen van Verlies) 

Tarieven (deze worden niet vergoed door de verzekering)

Individuele Begeleiding: €125,00 per anderhalf uur, incl BTW 
Individuele Sessie met Paarden €150,00 per anderhalf uur, incl BTW

Supervisie
Individueel €125,00 per anderhalf uur, excl BTW
Supervisie met Paarden €150,00 per anderhalf uur, excl BTW

Werkbegeleiding 
Individueel €150,00 per anderhalf uur, excl BTW 
Twee personen €175, per anderhalf uur, excl BTW

Begeleide Intervisie
Voor begeleide Intervisie of Supervisie wordt een offerte opgemaakt. 
Deze kunt u via het contactformulier opvragen

Teamsessie 
Ter voorbereiding van een teamsessie wordt (telefonisch) afgestemd over de verkenningsvraag en vorm van de sessie. Een sessie kan met het hele team gevolgd worden of met persoonlijke deelvragen in aanwezigheid van het team. 
Voor de sessie wordt een offerte opgemaakt. 

 

IMG_0540

BegrijpenPR MartineOLYMPUS DIGITAL CAMERA

%d bloggers liken dit: